fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
    • Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί
Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων

Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων, δοκιμών και διακριβώσεων

Το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2020 από τις 16:00 έως τις 20:00 θα διεξαχθεί το σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο που θα αφορά τον υπολογισμό αβεβαιότητας δοκιμών και διακριβώσεων. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Μάριος Κωστάκης, ο οποίος διαθέτει διεθνείς διακρίσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο με πολλές παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Περισσότερα

Ανάλυση επικινδυνότητας στη βιομηχανία τροφίμων, τι είναι και πώς γίνεται

food industry

Η ανάλυση επικινδυνότητας στα τρόφιμα αποτελεί από τις πλέον σημαντικές διαδικασίες για την κατασκευή των διαγραμμάτων ροής της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και στην επιλογή των κρίσιμων σημείων ελέγχου ή των λειτουργικών προαπαιτούμενων προγραμμάτων.

Περισσότερα

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για το εξ Αποστάσεως Θερινό Σχολείο Χημικών Αναλύσεων

webinar summer schooll

Μετά την περσινή επιτυχία του θερινού σχολείου εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων φέτος το καλοκαίρι είναι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διοργάνωση του. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 20-07-2019 έως 24-07-2019 από τις 17:00-21:00

Οι θεματικές ενότητες θα είναι:

Περισσότερα

Παραδείγματα απάτης τροφίμων (food fraud)

Παραδείγματα απάτης τροφίμων (food fraud)

Η απάτη τροφίμων αποτελεί στις μέρες μας από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τα συστήματα ποιότητας και τους εθνικούς φορείς ελέγχου. Ως απάτη τροφίμων ορίζεται ένα ευρύ φάσμα αλλοιώσεων και δολιοφθοράς που σχετίζεται με την παραπλάνηση του πελάτη και καταναλωτή. Σε αυτά περιλαμβάνονται καταστάσεις όπως:

Περισσότερα

Πώς επικυρώνω μία αναλυτική μέθοδο κατά τη διάρκεια της χημικής ανάλυσης και ποιοτικού ελέγχου τροφίμων

Κάθε αναλυτική μέθοδος που αφορά τη χημική ανάλυση και τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων απαιτεί συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης για να χαρακτηριστεί κατάλληλη για το σκοπό ανάπτυξης της (fit for purpose). Ας δούμε τις πιο συχνές απορίες στο κομμάτι της ανάπτυξης και επικύρωσης μεθόδου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 17025:2017.

Περισσότερα

Οι βασικές αναθεωρήσεις και αλλαγές της νέας έκδοσης του ISO 22000:2018

Το ISO 22000:2018 αποτελεί από τα σημαντικότερα διεθνή πρότυπα που αφορά την ασφάλεια τροφίμων και εφαρμόζεται σήμερα από την πληθώρα των επιχειρήσεων που σχεδιάζουν, διακινούν ή τυποποιούν τρόφιμα. Στην ουσία αποτελεί μια ομάδα κανόνων διοίκησης, οργάνωσης, κατανόησης επικινδυνότητας, υγιεινής και ασφάλειας που εξασφαλίζει την παραγωγή ασφαλών προϊόντων για τον καταναλωτή.

Περισσότερα

Προσεχή Webinars

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)