Live Webinars
Η ενότητα των Live Webinars:
Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων
Περιγραφή Webinar
Το θερινό σχολείο των εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων αποτελεί τη βάση για κάθε χημικό, τεχνολόγο τροφίμων, γεωπόνο ή συναφούς ειδικότητας ώστε να ανταπεξέλθει στην αγορά εργασίας. Το θερινό σχολείο παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες εκπαίδευσης ώστε να παράσχει στους αποφοίτους του την ουσιαστική ενδυνάμωση των γνώσεων τους και κατ’ επέκταση την ενίσχυση των βιογραφικών τους. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω διαδραστικής πλατφόρμας και οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με μαγνητοσκοπημένα βίντεο που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Στο θερινό σχολείο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν:
- σε θέματα χημικών αναλύσεων ελαιολάδου, εδάφους, μελιού, τροφίμων.
- σε θέματα σχετικά με τη νομοθεσία που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων
- σε στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων
- σε επικύρωση μεθόδων ανά περίπτωση
- σε θέματα αξιολόγησης αποτελεσμάτων
- στη διαχείριση έκτακτων αναγκών μέσω roleplay
- Άτομα με ενδιαφέροντα πάνω στην γνώση των συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
- Αναλυτικά χημικά εργαστήρια
- Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων ή ποτών
- Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου
- Φοιτητές θετικών επιστημών
- Εξειδικευμένη γνώση πάνω στη χημική ανάλυση
- Παραδείγματα - Υποδειγματικές Ασκήσεις
- Μελέτες Περίπτωσης
- Πρόσθετη Βιβλιογραφία και Δικτυογραφία
- Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
- Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
- Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
- Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
- Πιστοποίηση παρακολούθησης
Χρονικός Καταμερισμός του Webinar
Δευτέρα 19-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
1η Ενότητα
Ανάλυση οξύτητας και τιμών Κ ελαιολάδου, ανίχνευση νοθείας.
Δευτέρα 19-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
Τρίτη 20-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
2η Ενότητα
Ανάλυση βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα με ατομική απορρόφηση.
Τετάρτη 21-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
3η Ενότητα
Ανάλυση υγρασίας, HMF, διαστάσης, αγωγιμότητας και γυρεσκοπικής ανάλυσης σε μέλι. Κατάταξη βάση γυρεόκοκκων και αγωγιμότητας
Τετάρτη 21-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
Πέμπτη 22-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
4η Ενότητα
Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων-Αναλύσεις και ισχυρισμοί υγείας
Παρασκευή 23-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
5η Ενότητα
Ανάλυση εδάφους-pH, αγωγιμότητα, ανταλλάξιμα μακροθρεπτικά (N. P. K) και μικροθρεπτικών (Cu, Fe, Mn, Zn, B). Υπολογισμός αργίλου, άμμου, ιλύος και αξιολόγηση καταλληλότητας καλλιεργειών.
Παρασκευή 23-07-2021 ώρες 17:00 - 21:00
Τιμές και Παροχές
Ατομική Εγγραφή
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 0%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 3-6 Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 10%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 7+ Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 15%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 19-Ιουλ-2021 17:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 23-Ιουλ-2021 21:00 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 19-Ιουλ-2021 23:00 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 20 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 250€ |
Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)
Αριθμός Ατόμων | Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€) |
---|---|
3 | 225 |
6 | 212 |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|
ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS
Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.
Αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, μπορείτε να το παραγγείλετε στην ενότητα του e-Learning μας