Live Webinars
Η ενότητα των Live Webinars:
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα
Περιγραφή Webinar
Στο σύγχρονο κόσμο που η πραγματική εξειδικευμένη γνώση αποτελεί τον πυρήνα για την εύρεση εργασίας, το παρόν σεμινάριο θα συντελέσει στην απόκτηση ουσιαστικής γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων (προσδιορισμού κορεσμένων μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων) με την τεχνική της αεριοχρωματογραφίας. Στο σεμινάριο θα περιγραφούν αναλυτικά όλες εκείνες οι κρίσιμες συνθήκες που θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα στο κομμάτι της νοθείας και της τήρησης της κείμενης νομοθεσίας καθώς επίσης και σε ισχυρισμούς υγείας που αφορούν Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα σε τρόφιμα. Μέσω πραγματικών παραδειγμάτων με παρουσίαση χρωματογραφημάτων, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο της συγκεκριμένης χημικής ανάλυσης. Θέλετε για γίνετε ο ειδικός και να ξεχωρίζετε;
- Εκπαίδευση και κατάρτιση πάνω στην εξειδικευμένη χημική ανάλυση προσδιορισμού λιπαρών οξέων σε τρόφιμα και έλαια
- Ανίχνευση νοθείας σε ελαιόλαδο
- Ενημέρωση σχετικά με θέματα της κείμενης νομοθεσίας
- Απόκτηση πρακτικής γνώσης για την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων με βάση το πρότυπο ISO 17025
- Απόκτηση γνώσης πάνω σε πραγματική ανάλυση με έτοιμη προς χρήση μέθοδο
- Ανάλυση μελετών περιπτώσεων
- Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων που θα αφορά την πραγματική γνώση εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων για ουσιαστική ενδυνάμωση των βιογραφικών τους
- Παραγωγούς και τυποποιητές ελαιολάδου που επιθυμούν να οργανώσουν το δικό τους χημικό εργαστήριο στη μονάδα παραγωγής
- Στελέχη Ποιοτικού Ελέγχου
- Διευθυντές και εργαζόμενους σε ιδιωτικά ή κρατικά χημικά εργαστήρια
- Εν δυνάμει εργαζόμενους σε χημικά εργαστήρια
- Επιθεωρητές Φορέων Διαπίστευσης και Φορέων Πιστοποίησης
- Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων, και συναφών επαγγελμάτων
- Παραγωγούς, τυποποιητές και μεταποιητές τροφίμων
- Εργαζόμενους στη βιομηχανία τροφίμων
- Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
- Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
- Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
- Πρακτικές γνώσεις και συμβουλές σε στοχευμένες ανάγκες
- Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
- Πιστοποίηση παρακολούθησης
- Εκπαιδευτικό υλικό του Webinar
Χρονικός Καταμερισμός του Webinar
Σάββατο 15-121-2019 ώρες 11:00 - 15:00
Ενότητα
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα
Σάββατο 15-121-2019 ώρες 11:00 - 15:00
Τιμές και Παροχές
Ατομική Εγγραφή
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 0%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 3-6 Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 10%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 7+ Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 15%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 15-Δεκ-2019 11:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 15-Δεκ-2019 15:00 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 14-Δεκ-2019 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 15 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 90€ |
Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)
Αριθμός Ατόμων | Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€) |
---|---|
3 | 81 |
6 | 77 |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|
ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS
Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.
Αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, μπορείτε να το παραγγείλετε στην ενότητα του e-Learning μας