Live Webinars
Η ενότητα των Live Webinars:
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP
Περιγραφή Webinar
To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;
- Διαδραστική εκπαίδευση και παροχή των απαιτούμενων γνώσεων για την κατανόηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22000 και HACCP
- Εκμάθηση σχεδιασμού και να υλοποίησης μελετών HACCP και διαγραμμάτων ροής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου
- Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων
- Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων για την γνώση τους πάνω σε θέματα ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
- Διαχείριση εσωτερικών και εξωτερικών εγγράφων, ως μέρος των υποχρεώσεων ενός υπεύθυνου ποιότητας
- Οργάνωση και διατήρηση του συστήματος
- Εξάσκηση μέσω role play στη διαχείριση έκτακτων αναγκών
- Άτομα με ενδιαφέροντα πάνω στην γνώση των συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
- Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων ή ποτών ή εστίασης
- Εν δυνάμει εργαζόμενους σε βιομηχανίες τροφίμων αλλά και καταστήματα εστίασης
- Συμβούλους Συστημάτων Ποιότητας
- Επιθεωρητές Φορέων Διαπίστευσης και Φορέων Πιστοποίησης
- Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων
- Φοιτητές θετικών επιστημών
- Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
- Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
- Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
- Πρακτικές γνώσεις και συμβουλές σε στοχευμένες ανάγκες
- Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
- Πιστοποίηση παρακολούθησης
Χρονικός Καταμερισμός του Webinar
Σάββατο 12-03-2022 ώρες 17:00 - 20:00
1η Ενότητα | Περιγραφή παραγράφων προτύπου.
Πλήρης περιγραφή όλων των παραγράφων του προτύπου ISO 22000
Σάββατο 12-03-2022 ώρες 17:00 - 20:00
Σάββατο 19-03-2022 ώρες 17:00 - 20:00
2η Ενότητα | Κατασκευή απαραίτητων εγγράφων.
Δημιουργία ελεγχόμενων και μη εγγράφων για το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας
Σάββατο 26-03-2022 ώρες 17:00 - 20:00
3η Ενότητα | HACCP
Κατασκευή διαγραμμάτων ροής
Σάββατο 26-03-2022 ώρες 17:00 - 20:00
Σάββατο 02-04-2022 ώρες 17:00 - 20:00
4η Ενότητα | Role play
Μελέτη περιπτώσεων εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων, αντιμετώπιση καταστάσεων ανακλήσεων
Τιμές και Παροχές
Ατομική Εγγραφή
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 0%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 3-6 Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 10%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 7+ Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 15%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 12-Μαρ-2022 17:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 02-Απρ-2022 20:00 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 10-Μαρ-2022 14:00 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 30 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 160€ |
Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)
Αριθμός Ατόμων | Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€) |
---|---|
3 | 145 |
6 | 136 |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|
ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS
Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.
Αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, μπορείτε να το παραγγείλετε στην ενότητα του e-Learning μας