fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
    • Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Live Webinars

Η ενότητα των Live Webinars:

Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Περιγραφή Webinar

Οι υγειονομικοί όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών άλλαξαν πρόσφατα, σύμφωνα με το καινούργιο ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017. Οι προϋποθέσεις λοιπόν που πρέπει να πληροί μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να είναι καλυμμένη για οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο, έχουν πλέον αυξηθεί. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα περιγραφούν πλήρως όλες οι απαιτήσεις της νέας αγορανομικής διάταξης που αφορούν τους κανόνες υγιεινής, τα απαιτούμενα αρχεία, την εκπαίδευση προσωπικού και εξειδικευμένες απαιτήσεις για κάθε διαφορετικό είδος επιχείρησης. Θέλετε η επιχείρηση σας να είναι έτοιμη για κάθε υγειονομικό έλεγχο και να ξεχωρίσει προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας;

  • Ενημέρωση όλων των επιχειρήσεων για τις απαιτήσεις της νέας αγορανομικής διάταξης (ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017),
  • Πλήρης προετοιμασία της επιχείρησης πριν τον υγειονομικό έλεγχο.
  • Επιχειρήσεις, Δημόσιες ή Ιδιωτικές, κερδοσκοπικές ή μη, οι οποίες ασκούν οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες που συνδέονται με την μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και διάθεση τροφίμων και ποτών.
  • Δραστήριους επιχειρηματίες που θέλουν να παρέχουν πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας ώστε να ξεχωρίσουν απο τον ανταγωνισμό.
  • Ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και παρεμφερών επιχειρήσεων.
  • Συμβούλους συστημάτων ποιότητας (HACCP, ISO 22000).
  • Βιομηχανίες που έχουν σαν αντικείμενο την μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και διάθεση τροφίμων και ποτών.
  • Χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων, και υπεύθυνους ποιότητας που εργάζονται σε δημόσια ή ιδιωτικά εργαστήρια αλλά και στην βιομηχανία τροφίμων.
  • Φοιτητές και ανέργους που σκοπεύουν να ασχοληθούν με κάποιο από τα παραπάνω αντικείμενα.
    • Πλήρης εκπαίδευση για προετοιμασία της επιχείρησης σας πριν από κάθε υγειονομικό έλεγχο.
    • Οργάνωση και βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησης σας.
    • Αποφυγή υψηλών προστίμων από φορείς υγειονομικού ελέγχου.
    • Εύκολη και γρήγορη ανίχνευση πιθανών κινδύνων στην δουλειά σας και άμεση αντιμετώπιση τους.
    • Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
    • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
    • Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
    • Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
    • Εκπαιδευτικό υλικό του Webinar
    • Πιστοποίηση παρακολούθησης

Χρονικός Καταμερισμός του Webinar

Σάββατο 08-12-2019 ώρες 11:00 - 15:00

Ενότητα | Προετοιμασία Επιχείρησης

  • Πλήρης παρουσίαση των απαιτήσεων της νέας αγορανομικής διάταξης 2161/2017
  • Βασικά αρχεία τεκμηρίωσης διαδικασιών που απαιτούνται από το υγειονομικό, τι περιλαμβάνουν, πως τηρούνται και από ποιους πρέπει να ελέγχονται,
  • Επιπλέον αρχεία που απαιτούνται από το υγειονομικό με βάση την φύση και το μέγεθος της επιχείρησης σας, αποκλειστικά για την δική σας επιχείρηση,
  • Εκπαίδευση προσωπικού. Ποιοι και κάθε πότε πρέπει να την κάνουν,
  • Εφαρμογή όλων των παραπάνω μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα,
  • Φορείς υγειονομικού ελέγχου και πλήρης προετοιμασία της επιχείρησης πριν τον έλεγχο.

Σάββατο 08-12-2019 ώρες 11:00 - 15:00

Τιμές και Παροχές

Ατομική Εγγραφή

93 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 0%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 3-6 Άτομα

84 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 10%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 7+ Άτομα

79 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 15%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 08-Δεκ-2019 11:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 08-Δεκ-2019 15:00
Καταληκτική Ημερομηνία 07-Δεκ-2019
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 20
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) 93€

Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)

Αριθμός Ατόμων Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€)
3 84
6 79

Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   Ημερομηνία: 08-12-2019
   Ώρα Έναρξης: 11:00
   Διάρκεια: 4 Ώρες
Πιστοποίηση: Παρέχεται

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Πασιάς Ιωάννης
Χημικός PhDΠασιάς Ιωάννης
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Ραπτοπούλου Καλομοίρα
MSc ΧημείαςΡαπτοπούλου Καλομοίρα
Σύντομο Βιογραφικό

Η Ραπτοπούλου Καλομοίρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην  Χημεία Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 2013. 

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, αλλά και στον ποιοτικό έλεγχο σε βιομηχανίες τροφίμων, και στην εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας (ISO 17025, ISO 22000 ) σε χημικά εργαστήρια και βιομηχανίες. Από το 2017 είναι ιδιοκτήτρια του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου στην Λαμία.

Είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων και βιβλίων με θέμα την Χημεία Τροφίμων.

Δεκέμβριος   2024
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)