fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
    • Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Live Webinars

Η ενότητα των Live Webinars:

Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

Περιγραφή Webinar

H βιομηχανία ζάχαρης αποτελεί από τις πλέον σπουδαίες στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων καθώς η ζάχαρη αποτελεί την κυρίαρχη γλυκαντική ουσία. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα γίνει πλήρης εκπαίδευση πάνω σε θέματα που αφορούν τις απαιτούμενες χημικές αναλύσεις, τα συστήματα ποιότητας που θα πρέπει να τηρούνται καθώς και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω διαδραστικής πλατφόρμας και οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με μαγνητοσκοπημένα βίντεο που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν :

  • σε θέματα χημικών αναλύσεων πρώτων υλών και τελικών προϊόντων ζάχαρης.
  • σε συστήματα ποιότητας
  • σε θέματα σχετικά με τη νομοθεσία που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων
  • σε στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων
  • σε επικύρωση μεθόδων ανά περίπτωση
  • σε θέματα αξιολόγησης αποτελεσμάτων
  • Άτομα με ενδιαφέροντα πάνω στη χημική ανάλυση
  • Αναλυτικά χημικά εργαστήρια
  • Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων ή ποτών
  • Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου
  • Φοιτητές θετικών επιστημών
  • Εξειδικευμένη γνώση πάνω στη χημική ανάλυση ζάχαρης
  • Παραδείγματα - Υποδειγματικές Ασκήσεις
  • Μελέτες Περίπτωσης
  • Πρόσθετη Βιβλιογραφία και Δικτυογραφία
  • Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
  • Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
  • Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
  • Πιστοποίηση παρακολούθησης

Χρονικός Καταμερισμός του Webinar

Σάββατο 06-06-2020 ώρες 11:00 - 14:00

Ενότητα

Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

Σάββατο 06-06-2020 ώρες 11:00 - 14:00

Τιμές και Παροχές

Ατομική Εγγραφή

124 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 0%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 3-6 Άτομα

112 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 10%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 7+ Άτομα

105 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 15%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 06-Ιουν-2020 11:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 06-Ιουν-2020 14:00
Καταληκτική Ημερομηνία 05-Ιουν-2020
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 20
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) 124€

Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)

Αριθμός Ατόμων Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€)
3 112
6 105

Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   Ημερομηνία: 06 Ιουν. 2020
   Ώρα Έναρξης: 11:00
   Διάρκεια: 4 Ώρες
Πιστοποίηση: Παρέχεται

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Πασιάς Ιωάννης
Χημικός PhDΠασιάς Ιωάννης
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Δεκέμβριος   2024
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars

Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.

Αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, μπορείτε να το παραγγείλετε στην ενότητα του e-Learning μας

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)