Live Webinars
Η ενότητα των Live Webinars:
Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές
Περιγραφή Webinar
Το μέλι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της ελληνικής γης και ο αριθμός εξαγωγών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εστιάσει σε όλες εκείνες τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του μελιού και των προϊόντων του με βάση τη διεθνή νομοθεσία και θα εκπαιδεύσει τους μελισσοκόμους σε θέματα διαθρεπτικής επισήμανσης και κατασκευής της ετικέτας του μελιού. Επίσης θα ασχοληθεί με θέματα νοθείας αλλά και με θέματα που θα αφορούν τη σύγχρονη μελισσοκομία για να αναδειχτούν τα προϊόντα σας. Διεκδικήστε τη γνώση που θα κάνει εσάς και το προϊόν σας να ξεχωρίσετε !
- Παροχή των απαιτούμενων γνώσεων για την κατανόηση των απαιτήσεων του ποιοτικού ελέγχου του μελιού και των προϊόντων του.
- Προώθηση των προϊόντων μελιού μέσω της έρευνας και της καινοτομίας.
- Γνώση της σύγχρονης μελισσοκομίας, μέλια ανθέων με τη δική τους δυναμική από πλευράς βιταμινών, μίκρο- και μακροστοιχείων αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης.
- Νέοι τύποι μελιού από βότανα και αρωματικά.
- Πρόσθετα στο μέλι που δίνουν αγοραστική αξία.
- Βιολογικά και μη-βιολογικά φάρμακα καταπολέμησης των ασθενειών, επιτρεπόμενα και απαγορευμένα φυτοφάρμακα.
- Γνώση για τα βασικότερα προϊόντα μετά το μέλι, αναγνώριση της αξίας τους.
- Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την διατροφική επισήμανση και τις απαιτούμενες χημικές αναλύσεις.
- Χημική ανάλυση για την ανάδειξη της αξίας του προϊόντος.
- Κατάταξη του μελιού με βάση τη γυρεοσκοπική ανάλυση.
- Ανίχνευση νοθείας στο μέλι και στα προϊόντα του
- Κατανόηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας πάνω στις απαραίτητες χημικές αναλύσεις που αφορούν το μέλι και την κατάταξη του.
- Κατανόηση της διαφορετικότητας κάθε διαφορετικού είδους μελιού.
- Γνώση απαιτήσεων για τη δημιουργία ετικέτας πάνω στη συσκευασία
- Γνώση απαιτήσεων για την προστασία από πιθανά κρούσματα νοθείας
- Άτομα όλων των ηλικιών, με ενδιαφέροντα πάνω στην γνώση της μελισσοκομίας, στην τυποποίηση, τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την κατάταξη και την διατροφική επισήμανση τους.
- Φοιτητές και αποφοίτους σχολών θετικών επιστημών, τεχνολόγων τροφίμων, γεωπόνων που επιθυμούν να μάθουν το χημικό έλεγχο του μελιού και τη γυρεοσκοπική ανάλυση για την κατάταξη του
- Νέους επιχειρηματίες στο χώρο της μελισσοκομίας
- Μελισσοκόμους
- Μεσάζοντες στο χώρο της μελισσοκομίας
- Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
- Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
- Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
- Πρακτικές γνώσεις και συμβουλές σε στοχευμένες ανάγκες
- Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
- Πιστοποίηση παρακολούθησης
- Εκπαιδευτικό υλικό του Webinar
Χρονικός Καταμερισμός του Webinar
Σάββατο 04-07-2020 ώρες 17:00 - 20:00
1η Ενότητα | Χημικές Αναλύσεις και Νομοθεσία
- Χημική και γυρεοσκοπική ανάλυση μελιού με βάση τη νομοθεσία
- Η γνώση της σύγχρονης μελισσοκομίας, μέλια ανθέων με τη δική τους δυναμική από πλευράς βιταμινών και άλλων συστατικών
- Δυνατά μέλια που ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί από τη νομοθεσία
- Επιτρεπόμενη και απαγορευμένη χρήση φυτοφαρμάκων για την αντιμετώπιση των ασθενειών
Σάββατο 04-07-2020 ώρες 17:00 - 20:00
Σάββατο 11-07-2020 ώρες 17:00 - 20:00
2η Ενότητα | Χημικές Αναλύσεις και Νομοθεσία
- Χημική και γυρεοσκοπική ανάλυση μελιού με βάση τη νομοθεσία
- Η γνώση της σύγχρονης μελισσοκομίας, μέλια ανθέων με τη δική τους δυναμική από πλευράς βιταμινών και άλλων συστατικών
- Δυνατά μέλια που ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί από τη νομοθεσία
- Επιτρεπόμενη και απαγορευμένη χρήση φυτοφαρμάκων για την αντιμετώπιση των ασθενειών
Σάββατο 18-07-2020 ώρες 17:00 - 20:00
3η Ενότητα | Ισχυροποίηση Προϊόντος
- Σχεδίαση ετικέτας προϊόντος με βάση τη χώρα εξαγωγής
- Ερευνώ το προϊόν μου
- Ισχυρισμοί υγείας που μπορούν να εξαχθούν ανάλογα τον τύπο μελιού
- Προώθηση του προϊόντος-Κατασκευή συσκευασίας
Σάββατο 18-07-2020 ώρες 17:00 - 20:00
Σάββατο 25-07-2020 ώρες 17:00 - 20:00
4η Ενότητα | Ισχυροποίηση προϊόντος
- Σχεδίαση ετικέτας προϊόντος με βάση τη χώρα εξαγωγής
- Ερευνώ το προϊόν μου
- Ισχυρισμοί υγείας που μπορούν να εξαχθούν ανάλογα τον τύπο μελιού
- Προώθηση του προϊόντος-Κατασκευή συσκευασίας
Τιμές και Παροχές
Ατομική Εγγραφή
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 0%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 3-6 Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 10%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 7+ Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 15%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 04-Ιουλ-2020 17:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 04-Ιουλ-2020 20:00 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 03-Ιουλ-2020 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 20 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 180€ |
Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)
Αριθμός Ατόμων | Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€) |
---|---|
3 | 162 |
6 | 153 |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|
ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS
Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.
Αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, μπορείτε να το παραγγείλετε στην ενότητα του e-Learning μας