Λίπανση και Θρέψη Καρυδιάς και Αμυγδαλιάς - Παραγωγή και Τρόποι Ανάδειξης Ποιοτικών Προϊόντων
Περιγραφή Webinar
Στο συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι απαιτήσεις για την ορθή λίπανση της καρυδιάς και της αμυγδαλιάς από την περίοδο του χειμώνα έως και τη συγκομιδή. Επίσης, θα παρουσιαστούν όλες οι ιδιαιτερότητες που αφορούν τις εδαφολογικές και φυλλοδιαγνωστικές αναλύσεις.
Τέλος στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν με λεπτομέρεια όλες οι απαραίτητες από τη νομοθεσία αναλύσεις και οι ισχυρισμοί υγείας και διατροφής για ανάδειξη του τελικού προϊόντος.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω διαδραστικής πλατφόρμας και σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης παρέχεται μαγνητοσκοπημένο βίντεο.
Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν :
- σε θέματα ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων.
- σε θέματα κύκλου ετήσιας λίπανσης και θρέψης της καρυδιάς και της αμυγδαλιάς ανάλογα με τις απαιτήσεις του εδάφους
- στις απαραίτητες εδαφολογικές και φυλλοδιαγνωστικές αναλύσεις
- σε θέματα χημικών αναλύσεων για ανάδειξη των προϊόντων μέσω ισχυρισμών υγείας και διατροφής
- σε θέματα νομοθεσίας που αφορούν τη διαχείρισης των προϊόντων ανάλογα με τη χώρα διακίνησης ή εξαγωγής
- Αγρότες και γεωπόνους
- Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα
- Χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου
- Όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλάδο της καρυδιάς, της αμυγδαλιάς και των προϊόντων της
- Φοιτητές θετικών επιστημών
- Εξειδικευμένη γνώση πάνω στη θρέψη και τις ασθένεις της ελιάς
- Ανάδειξη των προϊόντων σας για να ξεχωρίσετε σε σχέση με τον αναταγωνισμό
- Παραδείγματα - Υποδειγματικές Ασκήσεις
- Μελέτες Περίπτωσης
- Πρόσθετη Βιβλιογραφία και Δικτυογραφία
- Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
- Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
- Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή
- Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
- Πιστοποίηση παρακολούθησης
Χρονικός Καταμερισμός του Webinar
Σάββατο 26-02-2022 ώρες 16:00 - 20:00
1η Ενότητα
Λίπανση και Θρέψη Καρυδιάς και Αμυγδαλιάς
Εισηγητής: Λάζαρος Κουρουκεχαγιάς
Σάββατο 26-02-2022 ώρες 16:00 - 20:00
Κυριακή 27-02-2022 ώρες 16:00 - 20:00
2η Ενότητα
Απαιτήσεις εδάφους και ανάδειξη προϊόντων μέσω ισχυρισμών υγείας - Ποιες αναλύσεις είναι απαραίτητες από τη νομοθεσία
Εισηγητής Πασιάς Ιωάννης
Τιμές και Παροχές
Ατομική Εγγραφή
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 0%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 3-6 Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 10%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 7+ Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 15%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 26-Φεβ-2022 16:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 27-Φεβ-2022 20:00 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 26-Φεβ-2022 13:00 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 50 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 62€ |
Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)
Αριθμός Ατόμων | Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€) |
---|---|
3 | 56 |
6 | 53 |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Ο Κουρουκεχαγιάς Λάζαρος είναι πτυχιούχος Γεωπονίας VCI Plovdiv. Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με την καλλιέργεια της ελιάς ποικιλίας Μάκρης και την αντιμετώπιση της παρενιαυτοφορίας αυτής με χρήση βιοενεργοποιητών.
Είναι υπεύθυνος των ερευνητικών προγραμμάτων Olive-X που αφορά την διαφυλλική θρέψη ελιάς με χρήση βιοενεργοποιητών και Fr-utopia X που ασχολείται με τη βιολογική καλλιέργεια μήλου μέσω νέων βιομυκητοκτόνων, βιοεντομοκτόνων και παρεμποδιστών σύζευξης.
Έχει συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα θρέψης κερασιού της Αxeb biotech Spain. Έχει εργασθεί ως γεωπόνος στην εταιρία παραγωγής υγρών λιπασμάτων Life-T το 1999,καθώς επίσης και ως αναλυτής στο εδαφολογικό της εργαστήριο.
Έχει εξειδικευθεί στη θρέψη από την Nutrition Technologies &Sciences US το 2019. Έχει πάρει μέρος στο 1ο συνέδριο βιοενεργοποιητών και βιοτεχνολογίας Indomed 2020, στο 18ο συνέδριο Εντομολογίας 2018 και στο πρόσφατο συνέδριο Αgrobussines 2020.
Από το 2000 είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης γεωργικών Εφοδίων ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων «Πασιάς Ραπτοπούλου».
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|